Foto's jan. 03 Foto's febr. 03 Foto's mei 03 Foto's-Video najaar 03 Uurtje trimmen
 
avongroep.JPG (38687 bytes)
AVON S.O. 1995
  

Avon Sport Overdag
(startpagina)

NIEUW!! Verslag Zevenheuvelenloop 20 november 2005
7 HEUVELENLOOP 20-11-2005

7 HEUVELENLOOP 21-11-2004
7 HEUVELENLOOP 16-11-2003

Welkom op de Avon Sport Overdag site. Deze ASO site ... aso?? Wacht even.. deze A.S.O. site bereik je óf door te klikken op de link AVON SPORT van de Don Esteban Homepage óf je surft rechtstreeks naar: http://donesteban.net/hpde/avonsportoverdag.htm

De A.S.O. site bestaat momenteel uit 6 paginas:

1. Pagina 1 met een inleiding en een korte uitleg over AVON Sport Overdag (deze pagina dus)
2. Pagina 2 met trainingsfoto's van 7, 14 en 16 januari 2003 en begeleidende tekst. Je gaat rechtstreeks naar die pagina door te klikken op HIER.
3. Pagina 3 met trainingsfotos van 4 februari 2003 en begeleidende tekst. Je gaat rechtstreeks naar die pagina door te klikken op HIER.
4. Pagina 4 met trainingsfotos van 8 mei 2003 en begeleidende tekst.
Je gaat rechtstreeks naar die pagina door te klikken op HIER.
5. Pagina 5 met een verslag van de Zevenheuvelenloop te Nijmegen op 16 november 2003 en een videofilmpje van Sportoverdag-leden.
Je gaat rechtstreeks naar die pagina door te klikken op HIER.
6. Een fotoverslag van een uurtje trimmen op de Brunssummerheide. Je gaat rechtstreeks naar die pagina door te klikken op HIER. 

Heb jij een leuke tekst of foto's waarvan je denkt dat de Sport Overdag leden dit wel zal interesseren? Stuur het dan aan donesteban@compuserve.com  en ik zal zal zorgen dat het geplaatst wordt!


Wat is AVON:
AVON is Atletiekvereniging Oranje Nassau met als thuisbasis het sportterrein en clubhuis aan de Passartweg te Heerlen. Voor verdere info van allerlei aard verwijs ik graag naar de vernieuwde AVON website: http://www.avonheerlen.nl

Wat is AVON Sport Overdag:
Sport Overdag is de dinsdag- en donderdagmorgentraining van 9:30 uur tot 11:00 uur.  Vooral bedoeld voor hen die ongeacht leeftijd of conditie iets aan de loopsport willen doen zonder sportieve hoogstandjes. Niet zozeer de topprestatie is van belang als wel het verantwoord sporten o.l.v. een AVON-trainer. Tevens speelt de gezelligheid een grote rol zoals uit onderstaande foto's ook wel zal blijken.


Wie kan meedoen aan AVON Sport Overdag:
In principe iedereen die de dinsdag- en/of de donderdagmorgen vrij tot zijn/haar beschikking heeft, een paar trimschoenen bezit en van de ene naar de andere lantaarnpaal kan joggen zonder te stoppen. Kortom, het idee dat je reeds een gevorderde loopconditie zou moeten hebben om geen flater te slaan, is volledig misplaatst.


Hoe kan ik meedoen en moet ik direct al clublid worden:
Je kan meedoen door de stoute (trim)schoenen aan te trekken en gewoon eens gratis aan een van de trainingen deel te nemen. Je zal worden opgevangen door een AVON-trainer die het een en ander uitlegt en voor dat je het weet is het 11:00 uur. Beviel het en je wilt terugkomen? Betaal dan per training € 2,- of neem een '10 rittenkaart' voor € 18,50. Direct of later AVON-Lid worden staat geheel vrij maar het moge logisch zijn dat uit de 'rittenkaarters' reeds diverse vaste clubleden zijn voortgekomen. Voor verdere info verwijs ik weer naar de AVON Website: http://www.avonheerlen.nl


Gaan we om 11:00 direct naar huis?
Dat moet je geheel zelf weten. De douches in de kleedruimtes staan vrij ter beschikking en velen schuiven nog even aan voor een kop kofffie of thee, een gezellig praatje en.... als het even meezit en er was weer eens iemand jarig een stuk Limburgse vlaai!! Oftewel: Sport Overdag is een combinatie van verantwoord sporten en sociaal samenzijn met als motto: NIETS MOET ALLES MAG!

Klik voor pagina 2 op HIER

        Reactie? DON'S FORUM