MUSIC

    The US version:     La versión ES:   

Bedankt voor het bezoek aan mijn Homepage!
(Stoort de achtergrondmuziek? Klik hierboven dan op de knop Stop)

Prelude:

08-01-03

Deze homepage bestaat uit diverse onderwerpen die mij en hopelijk ook jou interesseren. Ik denk bijv. aan Spanje, Spaans leren,  iets over mezelf, mijn sporten, fotopresentaties, het weer, educatieve paginas over midi, audio, video, spyware enz. De "fun" wordt hierbij beslist niet vergeten. Al naar gelang het onderwerp zullen ze qua beeld of tekst dagelijks, wekelijks of periodiek worden geupdated.  Dit is mede de reden waarom ik je graag uitnodig de site toe te voegen aan je Favorieten. Tevens is de site een stukje van mijn leven waarin ik wat dingen met je wil delen. Soms met een schaterlach of glimlach, soms met een traan, maar bovenal ontstaan uit enthousiasme voor de computer, het Web en al zijn mogelijkheden. 

Ik begon met deze homepage in 1998 maar vanwege het privékarakter besloot ik het internetadres (URL) alleen aan familie, vrienden en goede bekenden te geven. In de loop der jaren heb ik welliswaar het een en ander toegevoegd maar net als een kamer waar nooit een nieuw behangetje komt of andere gordijnen, kreeg ook deze site op den duur een wat ouderwets uiterlijk.

Sinds eind november 2002 was in mijn wijk dan eindelijk de langverwachte internetaansluiting via de kabel mogelijk en kon ik zonder dat de KPN in zijn vuistje lacht eens de wijde virtuele wereld op mijn gemak gaan verkennen. Dit heeft me mede gestimuleerd om mijn site dan ook maar eens een ingrijpende facelift te geven. Tevens het privékarakter te verminderen zodat het kringetje bezoekers wat groter kon worden. Voor 'een gevulde zaal spelen' is uiteindelijk toch leuker, nietwaar:-)

Naast het opfrissen van oudere layouts en teksten zijn diverse paginas toegevoegd. Mijn drang naar beweging, tierlantijntjes en kleurtjes moet ik nog eens leren doseren maar het is al een stuk minder druk dan voorheen;-) Vanaf december 2002 is bijv. nieuw: Tweelingen, Audio Music, Webcams, Daily pictures, Your Pictures, Superlinks, Avon Sport, Uurtje trimmen, Translate engine, de 4 tijd-temperatuur klokken, het uiterlijk van de site zelf en ...  alles wat ik vergeten ben te vermelden;-) T'is een hobby dus je kan regelmatig weer nieuwe paginas verwachten. 

In elk geval, bedankt voor je bezoek aan mijn homepage. Voor op- en aanmerkingen, suggesties, ideetjes en alles wat deze site ten goede zou kunnen komen, verwijs ik bij voorkeur naar het gastenboek. Of plaats een bericht in 'DON'S FORUM' waar ruim gediskussierd mag worden;-)

Vriendelijke groeten,
Don Esteban