Allen Carr Stoppen Met Roken Methode

  Gemakkelijk stoppen zou moeten lukken alleen door het lezen van een boek?????


Allen
Car
Stoppen
Met 
Roken
Methode

 WAT VIND IK ZO STERK AAN HET BOEK:
1. Het ontneemt je de angst dat je 'je vriend voor het leven' gaat missen als je stopt met roken. Integendeel zelfs; je ervaart het als verdrijven van een vijand en dat maakt het stoppen zelfs aangenaam!!
2. Dat stoppen met roken in feite zo gemakkelijk zou kunnen, had ik verdraaid 3 maanden geleden moeten weten!! Dan had ik me zeer waarschijnlijk een hoop ellende kunnen besparen. Desalniettemin ben ik niet te laat met het lezen van het boek. Je bent eigelijk nooit te laat lijkt me want het bevrijd je van de twijfel, ook als je al 3 maanden niet meer rookt!


Geloof jij daar in? Da's toch flauwekul? En hoe zit het dan met de nicotineverslaving en de maandenlange afkickverschijnselen? Kunnen die zomaar weggepraat worden in een boek? Een mens met enige intelligentie trapt daar toch niet in? Waarom zijn er dan allerlei andere hulpmiddelen in de handel? Bla bla bla, bla bla bla en nog eens bla bla bla...

Na drie maanden rookvrij vond ik dat ik nog veel te veel hunkerde naar een cigaret. Ooh, ik kan koppig zijn: ik had me nu definitief voorgenomen te stoppen met roken en het is me al drie maanden lang gelukt. Eerlijk is eerlijk: niet alleen vanwege mijn koppigheid maar natuurlijk ook voor de angst weer een astma-aanval te krijgen. Astma, een compleet nieuwe -nare- ervaring voor me. Alle bijverschijnselen kreeg ik echter op mijn brood: eerst een forse verkoudheid die maar niet wilde overgaan, chagerijnig, pijn op de borst, slecht slapen en uiteraard alsmaar dat hongergevoel naar die cigaret. De verkoudheid ging uiteindelijk over, de pijn op mijn borst ook en ik slaap inmiddels ook weer prima. Maar.....

Na drie maanden moet het grootste leed wel geleden zijn, nietwaar? Echter... dat hongergevoel naar die cigaret wil maar zeer moeilijk slijten. En dan die angst: moet dat zo voor de rest van mijn leven verdergaan? Dat houdt toch geen paard vol? Ik kan me levendig voorstellen dat personen in stress-situaties uiteindelijk weer voor de bijl gaan.

Vorige week stopte iemand me het boek van Allen Carr in de handen waarvan ik rechts de voorkant toon. Het boek is al van alle kanten geprezen dus laat ik het ook maar eens lezen. Ik ben geen type die zich snel van zijn stuk laat brengen maar het gemak waarmee deze man mijn hersens op een rij weet te zetten, is onvoorstelbaar. Stoppen met roken (in mijn geval 'niet meer gn roken') is in principe wel z logisch als ook z gemakkelijk dat ik het inmiddels doodzonde vind het boek niet veel eerder gelezen te hebben.

Deze pagina op mijn site is dus eigenlijk een pleidooi om het boek te gaan lezen.  Ben je al gestopt met roken maar heb je nog vervelende momenten? Lees het dan OOK. 

Verdere info en boek bestellen: www.allencarr.nl
(ik voel me net zo'n Amerikaanse reclamespot op TV met veel geschreeuw en weinig wol maar verdraaid!! Dat boek is werkelijk een openbaring :-)

Ik wilde eerst hier enkele zeer sterke zinsnedes plaatsen maar dat lijkt me bij nader inzien niet verstandig. Ik zou het misschien alleen maar ontkrachten. Je moet het echt allemaal zelf lezen.

De psycholoog Dr. William Green, werkzaam in Matilda Hospital in Hong Kong:

"Het is opmerkelijk dat Allen Carr door zijn eigen inzicht en zonder een professionele gedragswetenschapper te zijn, kennelijk iets gelukt is wat talloze psychologen en psychiaters niet is gelukt, namelijk het ontwikkelen van een eenvoudige en effectieve manier om te stoppen met roken. (...)

 

KLIK OP MIJ EN ERVAAR NOG EEN VOORDEEL VAN STOPPEN MET ROKEN!